onsdag 22 april 2009

Kontorsjobb?

Idag när jag satt framför datorn och fixade med det ena och det andra kände jag plötsligt en stark vilja att jobba på kontor i framtiden. Konstigt, jag har aldrig sett mig själv som en kontorsmänniska, snarare tvärtom, men idag kändes det plötsligt självklart att jag skulle sitta vid ett skrivbord och dricka kaffe och hålla på med papper och sånt. Dock är jag värdelös på att hålla reda på viktiga papper. Haha. Nåja, den känslan kan försvinna snabbt igen. Tiden får utvisa vad som händer.. man kan ju faktiskt aldrig veta var man befinner sig eller vad man gör om 10 år eller så.

För övrigt blir jag lite trött på skolan just nu. Inte för att det är mycket eller så, utan för att det känns ganska meningslöst. Föreläsningen i måndags handlade om skateboardåkning, typ om ställen i Stockholm som är bra att åka på och vilket underlag som är bäst. Så alla som funderar på att börja åka skateboard, ni bör veta att marmor är det bästa underlaget!
Och idag har jag suttit och läst om leksakers kultur- och industrihistoria. Jag fattar inte? Vad är viktigt med allt detta? Suck. Jag börjar ångra att jag inte läste kriminologi istället den här terminen.. tänkte inte på det då. Men intressant skulle det nog varit.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det är alltid tråkigt när man inte förstår varför man ska lära sig nåt! Vilken kurs läser du nu? Jag läser en kurs på instutionen för barn och ungdomsvetenskap... Tycker det är intressant än så länge!

Anonym sa...

Camilla var det som skrev =)

Malin sa...

Jaa, jag vet. Man blir liksom inte mer motiverad av det! Jag läser två kurser, både barn- och ungdomsvetenskapen som jag har hållit på med hela terminen, och sen också en ny som heter ungdom och konflikter. Det är i den sista som vi hade föreläsning om skateboardåkningen.. men vi läser nog lite vettigt i den också, lite kriminologi bland annat. Vad läser du för kurs då?

Camilla sa...

Den heter indvidens utveckling och socialisation och handlar en del om utvecklingspsykologi och hur det är att vara ung idag. Kriminoligi låter intressant tycker jag. Jag gillar dokumentärer om mord och psykopater, hehe!